Rawels – Vilt Elektrische Deken – Wit – Elektrische Dubbele Deken – 65 Watt – 120 X 160 cm

Rawels – Vilt Elektrische Deken – Wit – Elektrische Dubbele Deken – 65 Watt – 120 X 160 cm

 45,45

Out of stock
0 out of 5

 45,45

KLANTENSERVICE

Hulp nodig?

VEILIGE BETALING

Veilig & Snel

GEEFT TERUG

Makkelijk & Gratis

Availability: Uitverkocht SKU: 184390 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Gebruikershandleiding Omdat de elektrische deken is gemaakt om comfortabel te slapen zonder het koud te krijgen en te zweten, wordt de temperatuur aangepast aan de omstandigheden van het bed. Het is niet duidelijk dat het werkt door het in de open lucht uit te voeren of door handmatig te pollen. De elektrische deken moet op een bed van geschikte afmetingen worden geplaatst, zodanig dat er geen plooien of kreukels tussen het bed en het laken zijn. Het is noodzakelijk om heel voorzichtig te zijn dat er geen krimp of rimpeling is in de depressies die kunnen optreden in matrassen van katoen en wol. Uw elektrische deken wordt geproduceerd in een kleiner formaat dan het bed waarvoor het gebruikt zal worden, voor uw veiligheid. Vouw de elektrische deken niet op een smal bed dat kleiner is dan de elektrische deken. Als je het nodig hebt, laat het overtollige dan over de rand van het bed hangen. Zorg ervoor dat de elektrische deken niet gaat klonteren of kreuken wanneer u gaat liggen.

Breng het product op geen enkele manier in contact met vloeistof. Kinderen onder de 9 jaar worden afgeraden elektrische dekens te gebruiken.

Als de schakelaar in de hete stand (2) wordt gezet nadat de stekker is ingestoken, is uw matras binnen ongeveer een half uur warm genoeg om de warmte te voelen als u erop gaat liggen.

Als de temperatuur te hoog is, moet de schakelaar in de stand warm(1) worden gezet. Voor optimaal gebruik haal je de elektrische deken uit het stopcontact voordat je gaat slapen.

Laat de elektrische deken niet aangesloten terwijl u slaapt. Haal de stekker uit het stopcontact wanneer je hem niet gebruikt. Gebruik het product niet op niet-220V of niet-geaarde stekkers. Was je elektrische deken niet in de wasmachine, niet strijken, niet in de droger.

Technische specificaties:
2A Beschermd – Vochtbestendig – Bodemdeken 220 -230V
0,3 Ampère = 65 Watt 50 Hz
Afmeting: 120 x 160 cm
helder: wit

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Gewicht

Breedte

Lengte

EAN

7434953582543